ویزا


دریافت ویزا برای ورود به ایران به جز برای چند کشور خاص، ساده و در فرودگاه قابل دریافت است.

دریافت ویزا برای ورود به ایران به جز برای چند کشور خاص، ساده و در فرودگاه قابل دریافت است. 

  • مدت اعتبار ویزای ایران ۳ ماه (۹۰ روز) است و مسافران می‌توانند یک ماه (۳۰ روز) در ایران اقامت داشته باشند البته با موافقت وزارت امور خارجه ایران این مدت می‌تواند افزایش پیدا کند.
  • تمدید ویزا از طریق دفاتر پستی اتباع خارجی امکان‌پذیر است.
  • اتباع خارجی پس از ورود به مناطق آزاد اگر قصد سفر به دیگر نقاط ایران را داشته باشند می‌توانند با مراجعه به نمایندگی وزارت امور خارجه در همان مناطق برای دریافت ویزا اقدام کنند.
  • در فرودگاه‌های ایران امکان دریافت ویزا برای اتباع تمامی کشورها به جز آمریکا، اردن، افغانستان، انگلستان، بنگلادش، پاکستان، سومالی، عراق، کانادا، کلمیبا و هندوستان وجود دارد.
  • اتباع کشورهای آذربایجان، بولیوی، ترکیه، سوریه، گرجستان، لبنان و مصر می‌توانند بدون ویزا و فقط با داشتن گذرنامه معتبر وارد ایران شوند.
  • اتباع تمام کشورها به جز فلسطین اشغالی (اسراییل) که گذرنامه و اجازه معتبر از کشور محل اقامت خود را دارا باشند پس از ارایه مدارک و دریافت ویزا می‌توانند وارد ایران شوند.
  • اتباع تمام کشورها به جز اردن،‌ افغانستان، بنگلادش، کانادا، کلمبیا و هند می‌توانند بدون ویزا در مناطق آزاد شامل جزایر کیش و قشم برای ۱۴ روز اقامت کنند. 
اکوتوریسم ایران ایرانگردی توریسم حمل و نقل سفر سفر طبیعت گردی فرهنگ فرودگاه ویزا گردشگری